söndag 15 februari 2009

Svar....

Som alla förstår så har även vår dotter tillgång till inloggningsuppgifterna, kan bero på att det var hon som skapade den här bloggen till oss...vad vet jag...

Hur som helst så stämmer allt...

Till och med kameran var full med sågspån...

Som ni kanske redan förstått handlar den här bloggen om familjen Caspárs stora renoveringsprojekt i badrummet. Jag tänkte därför berätta lite om vad som egentligen händer här hemma på runken, eftersom mina päron är så sega på det här med bloggandet...

Anyway, det har vart ett jävla bankande och sågande på nedervåningen de senaste veckorna. Det började med att kakel, dusch och toalett skulle bort, då måste man stänga av och på vattnet, kapa rör och slå lite extra i väggarna på kvällarna innan stora prov. När det var gjort var det dags att riva en vägg och sedan bygga upp den igen.. Även här en hel den sågande och skruvande i väggar när favoritprogrammet går på tv. Jag älskar när de tajmar in renoveringen med alla mina veckomåsten - eller inte.. Just nu håller mina älskade päron på med att fixa nytt tak med spottar, vi har nämligen bara reglar i taket för tillfället eftersom, hör och häpna, de rev ner taket i helgen. Nej, nej, det räcker inte med att dom ska väsnas 24/7 under skoldagarna, utan de ska såklart även köra full fart på helger också. Ingen vila här inte - inte ens på alla hjärtans dag.

Jag måste verkligen säga att jag är otroligt trött på allt som har med renoveringen att göra. Sågspån så långt ögat kan se, ingen arbetsro över huvud taget, och några tysta minuter i detta hem är inte att tala om. Att vakna tidigt på helgmorgonen av ljudet från en borr som skruvar in skruvar i de nya reglarna är inget jag vill rekomendera.

Det värsta är nog att vi bara har ett badrum att klara oss på. En familj som är vana att alltid ha två toaletter att välja mellan klarar nästan inte av att dela på en. Det går helt enkelt inte, vi är alla fett sega! Men men, man vänjer sig väl. Nu får vi bara hoppas att badrummet blir klart så fort som möjligt, så att jag kan plugga och kolla på tv i lugn och ro. Fast jag antar att allt sågande och bankande är värt det i slutändan, det blir nog bra tillsist liksom.
Vad kan gå fel?

Sophia - dottern i familjen